Friday, January 2, 2009

rindunya....

tiba2 ana rindu pulak kat satu tempat nih....tempat di mana selalu solat berjamaah...lepas isyak baca al mulk...petang2 ada tazkirah....lepas 2 ada halaqah di bahagian puteri....kadang2 ada kuliah subuh.....ada usrah....ceramah.... lepas tazkirah petang dengarlah kumpulan ikhwanul muslimin berlatih nasyid...... hak3..kadang2 marahla jugak tapi dah keluar ni rindu pulak...tempat nih masa nak exam mmg tumpuan ana untuk study..sebab tenang sangat...kadang2 except prep pown kat sini gak.....what to do...dah kat kls bising sgt.... heheheh....rindu giler.... tempat nih..... surau seratas yang sangat indah.... masa last day kat seratas dulu...nilah tempat last yang ana pergi...onthe way nak ke surau masa 2....tiba2 ana rasa sedih sangat....ana x sedar tiba2 I'm crying....wwwaaaaa masuk dlm surau budak2 teknikal pu3 tgh baca al mathurat...sedih sgt nk tinggal diorang..tapi nak buat mcm mana time 4 me asa a seratas student only unti that time...an I've to go....ana pergi kat sorang2 pelajar pu3 dan cium diorang sorang2....waaa...kitorang menangis giler masa 2....hanya tuhan yang tahu.....

tapi insyaallah satu hari nanti I will come not as a SERATAS student anymore but as a daie....to continue the da'wah here...

4 comments:

hanya aida said...

ow~harap saya dapat membantu~hehe

ferumnori said...

riNdunyE...~~
hahA....

najwa_hamali said...

bila boleh jemaah kat surau g r??

mahsyar90 said...

Salam :D
sekarang baru habis spm ye?
Ada cadangan nak belajar mana selepas ni?

aku tak tahu kenapa aku rasa tersentuh sgt baca entri ni..jarang ada orang mcm empunya blog ni kan.. :D

Terjumpa blog ni di halaqah.net
www.kusu.cc

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive