Saturday, April 18, 2009

REUNION 6 CEMERLANG SEKOLAH KEBANGSAAN TASEK GELUGOR 2003

Assalamualaikum....

Penat tapi gembira.Perasaan yang dapat ana gambarkan sekarang. 2.30 petang ana,aisyah dan nani bertolak ke rumah asiff dan di hantar oleh ummi. Terkejut sangat sebab di sambut oleh budak-budak lelaki darjah 6 Cemerlang 2003 dulu.Boleh pulak tegur ana....Najwa lama gila tak jumpa ko...huhuh..Semua muka dah lain. Hati tertanya-tanya mana budak perempuan? Masuk dalam rumah ada lah beberapa orang budak perempuan.Kemudian makan-makan.Kemudian sembang-sembang.Topik utama mestilah pasal matrik.

NAJWA-MATRIK ARAU PERLIS
ZUN-MATRIK ARAU PERLIS
AISYAH-MATRIK PAHANG
NANI-MATRIK PONGSU SERIBU PENANG
ASIFF-MATRIK CHANGLUN KEDAH
SYAHMI-MATRIK PONGSU SERIBU PENANG
ZAIM-MATRIK NEGERI SEMBILAN

YANG LAIN2 X SEMPAT NAK TANYA...

Sempat bersembang dengan syahmi ex star,asiff ex-smap kajang.zaim ex-kisas dan budak2 perempuan yang lain...

pastu nak ke dapur balik tapi tiba-tiba kasut hilang...hahahah rupanya akmal yang amik..bawak sorok atas pokok...gila perangai budak-budak macam darjah 6 dulu still ada...hehheh...lepas tu tangkap gambar ramai-ramai sebab tak tau bila nak jumpa balik.....then bila nak balik zaim dan mussodiq hantar naik kereta mussodiq...laju gila mussodiq bawak nak bangga lah tuh dah dapat lesen...hmm gambar nanti ana masukkan..asiff tak hantar lagi...

moga-moga boleh jumpa lagi ex 6 Cemerlang sktg tahun 2003....

2 comments:

Ibnurashidi said...

Salam...

Jemput ke blog saya yang baru. Saya sudah berpindah ke http://www.faridrashidi.com

inas said...

salam najwa..

dulu saya di matrik n9 (saje mencelah).
dpt blog najwa dr halaqah.

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive