Tuesday, September 29, 2009

saya akan bertunang....


salam...

pasti ada yang terkejut bila membaca tajuk post terbaru saya ini dan dengan cepatnya klik ke blog saya untuk tau kisah selanjutnya kan??? jadi di harapkan semua rileks di tempat duduk masing-masing... :)

mesti ada yang tertanya-tanya kenapa saya post topik ni?? sejak berapa bulan ni..saya didatangi dengan 'sms2' aneh yang menanyakan kesahihan berita yang mereka dengar...apa berita tu???? berita tu menyatakan bahawa saya dah dirisik dan dah bertunang.....tersenyum dan tergelak bila saya mendengarnya...kenapa???

jadi pada post kali ini saya akan menerangkan segala-galanya...betul atau tidak yang saya dah bertunang??kalau betul dengan siapa???

pada semua rakan-rakan yang mengenali atau tidak mengenali saya...yang ada mendengar 'berita' tersebut..di sini saya nak jelaskan bahawa..........saya....
TIDAK DIRISIK @BERTUNANG dengan sapa2....puas hati???so lepas ni please kalau dengar lagi 'berita' 2 please clear back the story ok...

tapi.....saya akan bertunang juga suatu hari nanti...bila??dengan siapa??di mana?? wallahualam....tapi InsyaAllah semua orang akan mengalaminya....ini semua qada' dan qadar Allah...setiap perjalanan hidup kita dah Allah tentukan sebelum kita lahir lagi....jika panjang umur insyaAllah..tapi belum tahu dengan siapa??? mungkin dengan kamu..kamu..atau kamu...

mungkin dengan ni??? :)

"Maha suci (Allah) yang telah menciptakan semuanya berpasang-pasangan,...."
(yassin:36)

6 comments:

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

najwa dah bertunang? akak tumpang gembira :P hehehe.

cahaya bisikan rahsia said...

to kak liyana~
tolong baca post ni dari awal sampai habis...huhu saya x bertunang la...

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

haha akak dah bace la. akak gurau je. ko ni cuak sgt. huhu. relax la, dlu kak tipah lagi la, dy sebarkan sendri gosip cmni psl diri dy. haha lagi lawak.

cahaya bisikan rahsia said...

to kak nana~
ye ke??dasyat betul kak tipah...huhu...
but i'm not kak tipah ok...
mana ada cuak..geram je....

Sofia said...

salam.. najwa..

kak sofia pun terkejut najwa nk bertunang...

Langkah bendul akk ni..hehe

Ape2 pun dun wori, najwa seorang yang baik, pasti akan menemui lelaki yg baik juga buat kamu..

Fokus study k...

from : kak sofia halaqah.net

cahaya bisikan rahsia said...

to kak sofia~
terkejut?? heheh..InsyaAllah najwa xlangkah bendulnya....akak dulu..then baru najwa..insyaAllah...

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive