Thursday, October 1, 2009

one more paper to go...

salam....

saya menulis bersendirian malam ni di bilik tanpa roomate(tapi Allah ade..)..sebab roomate saya Aiman dah balik....dia dah abis exam petang tadi so dia terus cabut balik....huhu bestnya ko Aiman.....and tinggal la saya sorang-sorang untuk menghabiskan satu lagi paper bio pada esok hari..tapi still ada exam speaking hari Isnin...huhu(10 minit jer exam..)

setelah penat seharian study bio..saya dah x larat...so duduk di depan 'along' (my laptop) sambil fikir esok abis exam apa saya nak buat....heehhe(exam pun x abis lagi)...biasala kan dok sorang2 cepat berangan sikit...

so esok saya exam pagi..after zohor nak g jalan TAR...teman kawan dia nak g beli buku...then nak jalan2...after that nak singgah KL sentral..nak beli tiket train nak balik cuti...dah berpakat nak balik naik train ngan una....huhu(x sabar2...)..we will go back at tuesday...

then hari isnin malam selasa tu una will stay kat um ngan awa...so saya kan ke um untuk kemput una di sana...hehe..then baru gerak g kl central...

so kawan2 kat um or yg dekat2 pj tu...lehla kita jumpa kt KL central yer...jgn lambat..t kami t'lps train...hikhikhik....

ok la nak sambung buat exercise bio...sian along...dia nak rehat...

wassalam....

p/s:

1) selamat menepuh peperiksaan kepada rakan2...dari saya dan along....
2) selamat bercuti kepada yang dah bercuti....

5 comments:

Wafa Ahmad Zakiyuddin said...

najwa..
awat xmai um sma..
apa la ang ni..
btw,klaka la psl ko brtng 2..
hehe.. all d best wa..

Wafa Ahmad Zakiyuddin said...

najwa..
awat xmai um sma..
apa la ang ni..
btw,klaka la psl ko brtng 2..
hehe.. all d best wa..

cahaya bisikan rahsia said...

to awa~
p um?? x pa ak dah wakilkan una..hak3....
ana sibuk la...
kelakar kan psl tunang 2??
ana x larat nak gelak....

firdausahmad said...

ishh3...da nk bertunang rupenye...haha~

cmner exam???ok x?

cahaya bisikan rahsia said...

to firdaus~
exam ok ja..
tunang?? no comment...

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive