Thursday, December 10, 2009

JALAN-JALAN

Petang tadi pukul 4.00 petang saya, Husna,Qistina dan kawan Qistina bergegas ke Singgahsana Hotel di Petaling Jaya. Tujuannya adalah untuk survey tempat untuk ANNUAL GRAND DINNER MEDCY yang akan diadakan pada 18 JANUARY 2010 nanti. Ball room hotel tu sangat besar dan decorationnya sangat cantik. Capacity dewan tu boleh muatkan hingga 600 orang. Setelah berbincang dengan manager hotel, harga yang kami dapat adalah RM 55 per head.

RM 55 per head include
food
hall
P.A system
decoration hall
waiting room for VIP
screen for LCD
free parking
++++++

Bagi saya, harga tu memang berbaloi. Manager tu cakap kalau nak artis pun diorang boleh arrangekan. Tapi rasanya budget akan makin bertambah. Artis tu x kesah sebab rasanya artis tu boleh invite Hafiz Hamidun ke Inteam ke. Senang je nak invite artis tu sebab semua bekas student UIA so lagila senang. Sekarang ni pasal budget ni...Rasa macam unit SPONSORSHIP kena kerja keras untuk dapatkan sponsor nih.

RM 55 tu tak termasuk lagi dengan transport + souvenir dan hadiah2 yang lain. Hmmm... Tapi dewan tu memang cantik sangat. Ada class la..HEhehhe

Then lepas tu kitorang singgah dekat satu lagi hotel ni. Nama hotel tu.. apa Village ntah. Tak ingat la. Dia bagi RM 50 per head. Tapikan dewan dia sangatla kecik. Boleh muat 200 orang ja. So x NAK!!!

Masa on the way nak balik tu dok pikir nak mintak sponsor kat YB mana ek? Tiba2 uncle taxi tu bagi tau..."mintakla dekat NURUL."...NURUL??? Owh NURUL IZAH...YB PANTAI... hmm good idea uncle....so after cuti kita g jalan2 jumpa YB NURUL IZAH yer...yeyeyeyye!!!! MySpace


No comments:

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive