Tuesday, March 31, 2009

TAGGED FROM ZUFAR

1. Apakah hubungan awak dan dia? (dia tu org yang tagged kite kut)
- kawan yang kenal dari blog...

2. 5 impressions terhdp dia
-tak tau sangat sebab kenal melalui blog...

3. Perkara yang paling memorable yang die lakukan kat awak..
- dia suka tagged ana...(kan zufar kan..hahaha..)

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak..
- tak pernah cakap pun...

5. Kalau die kekasih awak.. awak akan..
- biar Allah tentukan...

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan..
- x baik musuh2 ni...

7. Kalau die kekasih awak.. dia perlu improve dlm..
- siapkan diri untuk membimbing dan dibimbing...

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana...
- salah ana sendiri kot..

9. Overall impression ttg dia..
-ramah (even tak kenal tapi rasa macam kenal...)

10. The most desirable thing to do to her/him(her)
- tak taw...

11. Apakah awak rasa ttg pandangan org terhadap awak?
- lain orang lain pandangannya....

12. The character of you for yourself?
- hmmm

13. On contrary, the character you hate about you..
- perasaan tak consistent

14. The most ideal person you want to be with?
- my riend

15. For people who like you.. tell sumthing about them.
- syukran jazilan..moga2 ukhwah kita kekal hingga ke syurga...

16. Ten people you tag:
1.aida
2.wafa
3.una
4.ijat
5.khai
6.aleiff
7.rahimi
8.fung
9.lan
10.fit



17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
- hmmm kena tanya tuan badan sendiri...

18. Is no. 3 female or male..
- female.

19. If no.7 and 10 have a relationnship. Is it a good thing?
- as a friend..yes it's really good

20. Mcmmane dgn no.5 dan no.8?
- also friend

21. No.4 single kah?
- rasanya...x kot..

22. No. 1 belajar apa?
- dulu bio sekarang belaja bawak keta..

23. Say sumething about no. 6.
- hahah..gila2...dulu ana selalu sakit ati ngan dia...

24. No. 9 klakar tak?
- a bit la...

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive