Monday, October 5, 2009

cuti 3 minggu

salam
alhamdulillah habis saja speaking pagi tadi
bermakna dah abis final exam untuk sem ni..
and then saya akan cuti selama 3 minggu..
and mula terfikir...
nak buat apa 3 minggu??
hmmm

tido??(x der keje lain ke?)
makan??(x mo2..)
surfing??(bosan..)

hmm
insyaAllah akan turun SERATAS Jumaat ni
(baru bagi tau ummi..ummi ok ja..abah yg banyak hal sikit..
huhu..kalau abah bagi on jer..)
and akan lawat cikgu radziyah jugak jumaat ni...
(kalau abah bagi la)

then cadang jugak nak g tengok kawan2 kat matrik..
tapi korang mesti busy nak exam kan???

and no forget..
nak tasmi' balik surah2 yang dah hafal..
(yg dah hampir nak lupa pon)

any other activities??

p/s: along esok kita dah nak balik!! yeyyeye


SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive