Tuesday, October 27, 2009

PENGALAMAN SEMESTER 2

SALAM.

Apa khabar pembaca semua?? Harap semua sihat2 la yer... hari ni najwa nak cerita kisah yang berlaku pada kami bertiga petang tadi...bertiga???

Hari ni saya,Mayam dan Anish ada kelas FIM. Alhamdulillah kami dah selesai buat add drop tadi. So dah dapat group FIM yaitu group 26. Group ni je la yang kami rasa x clash langsung dengan jadual kami walaupun depa semua budak SCIENCE DEPARTMENT sedangkan kami bertiga budak HEALTH MEDICAL SCIENCE DEPARTMENT . Then pukul 1.55 petang kami bertiga gerakla pergi AX 206a tempat kelas FIM kami. Kelas sepatutnya start pukul 2.00 petang. Bila sampai sana tak der sorang hamba Allah lagi pun kat sana. Kami pun masuk dalam kelas and menunggu yang lain.

Beberapa minit lepas tu student yang lain pun sampaila. Diorang semua agak Pelik melihat kami bertiga. Yelakan mau tak peliknya sebab lain department mestila tak kenal. Then ada sorang sisiter ni tegur kami. Dia tanya kami ni 2nd year ke?? Kami pun macam blank kejap. Takkan muka kami ni MATURED sangat kot?? (monolog diriku)..huhuu.. kami pun bagi tau akak tu yang kami ni 1st year. Then kami tanya akak tu pulak dia 1st year ka? Then dia cakap dia 2nd year. Dah..kami dah cuak dah ni...kami silap kelas ke???Tak mungkin kami silap kelas. Masa tu Allah je yang tahu perasaan kami.. Shaking sangat2....Tak sangka pulak kelas kami combine 1st year and 2nd year.

huhu..apa2 pown hari yang sangat macam2...and lastly kami x belajar pon and balik awai sebab ustazh x der..hehhe :)

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive