Wednesday, February 17, 2010

BILA DAH DAH HABIS EXAM....

MySpacePetang tadi dah selesai 'bertarung' dengan MATHEMATICS 2.MySpace
Alhamdulillah selesai jugak final exam untuk sem ni.
Cuma nak tunggu result je.
hahaa pada yang masih dok berperang lagi
SELAMAT BERJIHAD ana ucapkan...
bawak senjata cukup2 yer...
bawak zikir...solat hajat...doa...
yang dah abis exam macam ana pon.
senjata tu jangan DIBUANG pulak!!
SIMPAN dan TERUSkan guna....

ramai yang jeles nih MySpace
sebab ana antara angkatan yang awal
habis exam untuk sem nih
ya lah...kami dah cukup2 berperang
masa minggu first tu...
so FAIR and SQUARE la ye...

lepas habis exam petang tadi
ana makan2 dekat CAFE ZC
ditemani KAK WANI, HUSNA, KAK PIQAH, KAK WIRDAH
huh semua dok jeles sebab ana habis exam dah
paper last diorang ahad ni
PAPER PHYSICS
moga NAJJAH ye....

tiba-tiba kak piqah kata
"najwa lepas ni dok rajin update blog ja la..orang dah abis exam.."

hahah kak piqah..u totally can read my mind la...MySpace
so lepas ni cik blog ni akan selalula di'cuci' oleh ana...

esok ingat nak keluar jap
nak p MAYBANK S14
nak p ambil cek
cek apa?
cek untuk AGD MEDCY hari tu
ana kan bahagian sponsor
so dok 'main-main' dengan cek jelah

kat sini nak buat PENGUNGUMAN SIKIT!!!

buat kakak yang SANGAT ana SAYANG!!!!
SELAMAT HARI JADI KAK MAS
moga kelahiran kita dekat dunia ni bukan satu kelahiran
yang SIA-SIA
moga kelahiran kita
membawa makna kepada ISLAM....
LOVE U FILLAH....MySpace


p/s: dok terfikir nak buat apa cuti 3 bulan ni yer?? KERJA??DOK RUMAH??BERCUTI??KAWEN??....hmmm moga terfikir aktiviti yang bermanfaat...idea3...plzzz...

4 comments:

Anonymous said...

thank you... adik ku syg....

cahaya bisikan rahsia said...

to anonymous...
ha jumpa jugak blog orang yer...huhu sam2...bak sini hadiah....

nurulhusna said...

salam. kenapa nama ana takde kakak?????
haih. tapuas hati canni..
mane bole.
hek eleh,enti belagak tol.
tape2. we will see.
fair and square sebab ana tak bole temankan enti pegi MAYBANK. haha. heh,ana pegi dengan ambulan ja. p la bodek pakcik ambulan.
update le bebanyak. update le. update.

cahaya bisikan rahsia said...

wsalam..adala nama enti...eih..nak suruh ana bold kan besaq2 ka...sat noh....
x tau g nak p ke x.....tengok r dulu..bodek 'abang teksi' ka...hehhe

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive