Tuesday, March 2, 2010

MARA LINEAR

salam
alhamdulillah dah selamat sampai ke rumah tercinta
sampai kat rumah dalam pukul 12 tengah malam
and kat sini ana nak citer
pasal pengalaman naik bus semalam
bukannya ni first time ana naik bus
tapi ada something yang buat ana tak boleh lupa

masa ana naik di pudu,
yang duduk sebelah ana perempuan
alhamdulillah
tapi tiba2 masa kat satu stesyen ni dia turun
kemudian ada sorang mamat pulak
duduk kat sebelah ana
masa tu Allah je yang tahu
dalam hati dok doa sangat2
moga Allah bagi perempuan yang dok kat situ
Alhamdulillah
Allah Maha Mendengar...
lelaki tu tukar sit dengan kawan dia
Alhamdulillah....

yang buat ana paling tak boleh lupa....
bila nak start jalan
co-pilot dia baca doa naik kenderaan dekat mic
ana sangat2 terkesima dan terkejut
TAHNIAH SELANGOR
peningkatan dan perubahan yang baik
setiap yyang nak dilakukan
kita mulakan dengan DOA...
negeri lain???
bila lagi nak berubah???

No comments:

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive