Wednesday, July 14, 2010

SYA'BAN MENJELMA, RAMADHAN DAH TAK LAMA


Salam Sya'ban buat semua. Moga kita semua sentiasa dalam Rahmat dan Redha Allah. Alhamdulillah kita semua dah melangkah masuk ke bulan Sya'ban. Rejab dah berlalu membawa kita menyelusuri bulan Sya'ban pula. Apa sahaja kekurangan di bulan Rejab kita tambah baikkan di bulan Sya'ban agar kita mampu buat yang terbaik di dalam bulan Ramadhan nanti.

"Allahumma bariklana fi REJAB wa SYA'BAN, wa balighna ila RAMADHAN"

Kali ini hanya nak promotekan kepada pembaca semua tentang blog UMI saya. Blog umi lebih kepada jualan kek dan kuih raya secara online (dah maju dah umi la nih..). Yelakan Syawal pun dah nak dekat jadi umi pun dah siapkan beberapa sample kuih raya yang nak dijual untuk syawal kali ini(that's mean raya kali ni sangat banyak kuih raya..yummy). Tempahan bukan sahaja untuk hari raya. Sapa nak buat kenduri ke, birthday party ke atau apa2 sahaja bolehla order kek ke, cookies ke atau pun goodies bag.

Beberapa sample kuih raya yang dah umi siapkan untuk tempahan

Any further information bolehla 'ziarah' blog umi .Semua information ada dekat situ sekali dengan number phone. Kalau nak tanya dekat anak dia nih boleh ja..TAPI..kena charge lebih sikitla..(HEHEHEH..habisla kena dengan umi nanti). Ok. Apa-apa nak tanya please feel free to ASK. And kalau nak order please feel free to ORDER. SALAM!!

No comments:

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive