Monday, November 21, 2011

Gelombang CAMPRO menyerang lagi!!


Alhamdulillah, kini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) kampus Kuantan, telah dilancarkan satu program iaitu Campus Dakwah Project ataupun lebih dikenali dengan CAMPRO. Program ini akan berjalan dari 19 November hingga 11 December dan begitu banyak program menarik yang menanti bukan sahaja kepada student UIA malah kepada semua masyarakat luar.. 
Pada sabtu malam yang lepas telah diadakan Opening Ceremony untuk CAMPRO dan di ikuti dengan talkshow "I'M ROCK, I'M OK" yang sangat menarik yang telah dimoderatorkan oleh saudara Hilmi Hamdan yang sangat lincah menghidupkan suasana bersama ahli panel Ustaz Mansur dan jugak saudara Sham Kamikaze. Bangunan Grand Hall yang penuh dengan para pelajar dan masyarakat luar cukup membuktikan talkshow I'M ROCK, I'M OK cukup berjaya. Tahniah buat semua!!

Untuk malam ni, 'TEARS OF THE PALESTINIANS' NIGHT'. Jom ramai-ramai kita terbang ke bumi Palestin. Ada misi besar menanti kita di sana.

Gelombang CAMPRO sudah mula terasa. Jom kita semarakkan lagi gelombang dakwah di bumi KUANTAN.

ISLAM IS MY ONLY WAY OF LIFE

p/s:

Tears of Palestinians' Night (ToPN), 21 November 2011 (Isnin), Auditorium Kulliyyah of Medicine, 8.40-11.00p.m. :
1) Makluman penggantian Dato' A. Samad Said yang tidak dapat hadir kerana appointment mengejut dengan doktor kepada Marsli N.O. @ Ramli Selamat (dramatis, penyair dan penggiat teater) yang akan melakukan persembahan pentas.
2) Kutipan derma untuk Palestin akan dijalankan pada malam tersebut. Sila bawa sumbangan anda sebanyak mungkin.
3) Pengangkutan bas dari mahallah at-Tabari disediakan (sebelum isyak hari tersebut).

No comments:

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive