Thursday, November 10, 2011

Saat IJAB dan KABUL


Minggu ini begitu banyak mendapat 'kejutan' dari insan-insan di sekeliling. Ramai yang sudah dan akan bertukar status dari 'SINGLE' to 'MARRIED'. Terkejut pun ada, tapi hanya mampu tersenyum. Tak dinafikan berita-berita sebegini yang perlu didengari bila umur dah melangkah ke angka 2. Tambah-tambah lagi berada di universiti yang sangat 'strategik'. Tahniah kepada antum semua kerana mengambil jalan yang sangat di redhai Allah. Semoga antum berbahagia hingga ke syurga. Terima kasih sebab memberi peluang untuk kami makan nasi minyak.

Kepada junior saya di asasi UIA(walaupun junior, tapi sama umur ok..), Puan Farah Aida dan suami, tahniah kerana dah bergelar isteri orang. Anda dah melanggar banyak 'bendul-bendul' nih. Tak apa, sapa suruh diorang lambat sangatkan.
Semoga bahagia bersama Encik Zauj.

Buat sahabat-sahabat yang bakal bertukar status, buatlah persediaan sebanyak mungkin. Banyak tanggungjawab yang akan menanti antum.Nota Hati:

1)Yang masih single pun kena buat persediaan jugak.

2)Mood kempunan nak makan nasi minyak!! hehe..

SIAPA SAYA

My photo
Tasek Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Puteri sulung dan tunggal kepada Encik Hamali dan Puan Munirah. ::TASKI ABIM:: ::SEK KEB TASEK GELUGOR:: ::SEK MEN SAINS RAJA TUN AZALAN SYAH(SERATAS):: ::ALLIED HEALTH SCIENCES, CFSIIUM:: :: BACHELOR OF DIETETICS IIUM '11-'15
SAYA SAYANG ANDA SEMUA KERANA ALLAH

MEREKA KATA....

Get widget here

Blog Archive